Η Δράση μας και η Αντίδραση τους ....

Σήμερα, είναι η Παγκόσμια μέρα δράσης κατά των Κλιματικών Αλλαγών. Η Ιστοσελίδα Ενουρανοίς συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα μοιράζοντας φυλλάδια και αναρτώντας πανό κατά των chemtrails. Υπήρξε μία θετική ανταπόκριση προς τις θέσεις μας, που σημαίνει ότι περισσότεροι αφυπνίζονται στο θέμα των chemtrails και ελπίζω να γίνουμε ακόμη περισσότεροι .

Για να πω την αλήθεια σήμερα το πρωί πριν πάω στην εκδήλωση σκεφτόμουν το ενδεχόμενο αν θα συνέχιζαν να μας ψέκαζαν σήμερα και ότι θα αποτελούσε μια θρασύδειλη πράξη εκ μέρους τους. Αλλά ίσως μας έκρυβαν ''καλύτερη'' έκπληξη ... Δεν θα σχολιάσω τις φωτογραφίες από το Σύνταγμα σήμερα αλλά να σημειώσω ότι σήμερα ως τις 15:00 μμ ο ήλιος έκαιγε σ' ένα καταγάλανο ουρανό. Από τις 15:00 μμ (περίπου) άρχισαν να συσσωρεύονται περίεργα σύννεφα και μια παράξενη τρύπα ανάμεσα σ' αυτά έκανε την εμφάνιση της. Ο καιρός μεταλλάχθηκε, ο ουρανός έγινε μουντός.. Η ώρα τώρα είναι 11:35 μμ που γράφω στο blog και βρέχει ασταμάτητα εδώ και 4 ώρες περίπου ...









( Τι μπορεί να είναι αυτή η τρύπα που διακρίνεται στα σύννεφα ; Κυκλοφορούν αρκετές παρόμοιες στο ίντερνετ. Ενδεικτικά παραθέτω: http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies?z=3&c=4&n=1&m=-1&w=4&x=0&p=85 )

Τα συμπεράσματα δικά σας


Να σημειωθεί ότι χθες ο Κορινθιακός κόλπος είχε έντονης δραστηρίοτητας αεροψεκασμούς. Στην Αθήνα χθες 07-12-2007 πραγματοποιήθηκαν αεροψεκασμοί αλλά όχι σε έντονη δραστηριότητα.



07/12/07 , περιοχή Αμπελόκηποι, ώρα 14:43 μμ

07/12/07 , περιοχή Αμπελόκηποι, ώρα 15:23 μμ

No comments: