ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ

Τον Δεκέμβριο του 2005 ξέσπασε σάλος στην Ευρώπη από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι πτήσεις της CIA που μετέφεραν κρατούμενους με υποψία τρομοκρατίας χρησιμοποιούσαν αεροδρόμια σταθμούς και μυστικά κέντρα ανάκρισης στην επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στο κατάλογο των χωρών που βοήθησαν την CIA στις πτήσεις τράνζιτ απαγωγών υπόπτων για τρομοκρατία. Είναι συνένοχη με τον Μπους και τα γεράκια της CIA για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Είναι ΕΝΟΧΗ που δεν μπορεί να προστατεύσει το εναέριο χώρο της και τους Έλληνες πολίτες.
Σχεδόν δύο χρόνια μετά η κατάσταση δεν βελτιώθηκε. Σε άρθρο της εφημερίδας "ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ¨ με τίτλο Κόβουν δρόμο πάνω από τα κεφάλια μας στις 4/11/2007 (σελ 29) υποδεικνύει σοβαρές παρατυπίες κατά την πτήση αεροσκαφών, τις οποίες διατύπωσε εισαγγελική έρευνα, μετά από πίεση των κατοίκων των Σπάτων και της Αρτέμιδος.
Συγκεκριμένα, με την ανοχή της Υπηρεσίες Πολιτικής Αεροπορίας ( ΥΠΑ ) αεροπλάνα κερδίζουν χρόνο και καύσιμα κατά την απογείωση τους πετώντας πάνω από τις πόλεις κατά παράβαση των προβλεπόμενων διατάξεων, επιφυλλάσοντας σοβαρούς κινδύνους για τους κάτοικους των περιοχών αυτών.






ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. 4/11/2007 (www.protothema.gr)





Αυτό είναι κάτι που ενισχύει την θεωρία των chemtrails. Συμπεραίνουμε ότι το Ελληνικό κράτος δεν έχει τον έλεγχο του εναέριου χώρου του και αδυνατεί να προστατεύσει τους πολίτες του. Τα αεροπλάνα που πραγματοποιούν αεροψεκασμούς ( KC-135) για την Αττική είναι σχεδόν σίγουρο ότι ξεκινούν από τη νατοϊκή βάση στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Και εδώ πρόκειται για στρατιωτικά προγράμματα, όπου συμπεριλαμβάνονται και τα απόρρητα. Κατα τις ημέρες των αεροψεκασμών παρατηρείται έντονη, μη φυσιολογική αεροπορική δραστηριότητα πάνω από την Αττική που παραβιάζει τις προβλεπόμενες διατάξεις. Εκτός αυτού, προκαλούν προβλήματα δημόσιας υγείας με το τοξικό νέφος που δημιουργείται κατα το πέρασμα τους. Το νέφος, όποια και αν είναι η σύσταση του ( ψεκασμοί ή καυσαέρια) περιέχει τοξικές και καρκινογόνες ουσίες, που εκτός αυτού συμβάλλει στην ατμοσφαιρική ρύπανση της πόλης δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.
  • Απαιτούμε εισαγγελική έρευνα για τα σχέδια πτήσης από τις στρατιωτικές βάσεις

  • Απαιτούμε έρευνες και αναλύσεις για τη σύσταση των νεφών που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα








Αεροπλάνα στις 25/09/2007 πάνω από την Αθήνα που πετούν δίπλα δίπλα. Αυτό επιτρέπεται ;





Chemtrails στις 07/10/2007 πάνω από την Αθήνα. Καταρχάς δεν επιτρέπονται οι πτήσεις πάνω από τις πόλεις και ούτε οι αεροδιάδρομοι να τέμνονται!! ( περισσότεροι από δύο ). Είναι παράλογο και υπάρχει πιθανότητα κινδύνου σύγκρουσης αεροπλάνων.

No comments: