ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ

Με τη δημιουργία αυτού του blog έχουμε ως στόχο να δημιουργήσουμε ένα μνημόνιο αεροψεκασμών που διεξάγονται στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Ελπίζουμε στην βοήθεια σας από όλη την Ελλάδα για τη δημιουργία αυτού του ημερολογιακού μνημονίου αεροψεκασμών ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα την φύση τους ( π.χ αν διατήρουν κάποιο χρονοδιάγραμμα )

Στις παρατηρήσεις σας παρακαλούμε να μας γράφετε την περιοχή την οποία παρατηρήσετε τον αεροψεκασμό, την ημερομηνία και ώρα. Προαιρετικά θα ήταν καλό και η παρατήρηση των καιρικών συνθηκών.

Με τις παρατηρήσεις σας, αν έχετε την ευχέρεια και την δυνατότητα, να συνοδεύονται από φωτογραφίες ή ακόμη και video.

Τις παρατηρήσεις σας μπορείτε να τις κάνετε μέσω comment στο blog. Για να γίνει αυτό πρέπει να έχετε gmail ( google mail ).

Τις φωτογραφίες σας μπορείτε να μας τις στέλνετε ώστε να τις κάνουμε upload στα παρακάτω e-mail :

Κώστας Λάντος -- c_landos@hotmail.com

Wayne Hall -- halva_gr@yahoo.com

1 comment:

η Τοξότισσα said...

Καλημέρα σας φίλοι μου και καλή συνέχεια στο blog.

Κάτι αντίστοιχο με την προσπάθεια "μνημονίου" που ξεκινάτε κάνω κι εγώ εδώ και 2 χρόνια με φωτογραφίες. Τώρα πιο έχω βαρεθεί να φωτογραφίζω κάθε φορά που βλέπω chmtrails και περιορίζομαι στη φωτογράφιση μόνο πολύ "εντυπωσιακών" chemtrails κρατώντας όμως καθημερινά σημειώσεις για τις καιρικές συνθήκες, θερμοκρασία, υγρασία και αν υπήρχαν ψεκασμοί ή οχι.
Καλά θα είναι να γίνεται όσο το δυνατόν τακτικότερα η συμμετοχή και από ΟΛΑ τα μέρη της χώρας μας, για να έχουμε πληρέστερες πληροφορίες.